Amerikaner dagen 2014 ved Amager Bryghus

Amager Bryghus 2014 amerikanerdag 1

I går den 4. juli på USA’s nationaldag lancerede Amager Bryghus de fire nye amerikanske samarbejdsbryg. Beerticker var der sammen med Ole Svenningsen (RealHoppyAle), der selvfølgelig tog en række gode fotos.

Amager Bryghus 2014 amerikanerdag 4

De fire samarbejdsbryg brygget sammen med Cigar City Brewing, Prairie Artisan Ales, Surly Brewing Company og Jester King Brewery i forbindelse med Copenhagen Beer Celebration i maj blev lanceret. To IPA’er med Cigar City (Orange Crush) og Surly (Todd The Axe Man) – samt en Saison med Prairie (Tulsa Twister) og en Imperial Stout (Danish Metal) med Jester King.

Amager Bryghus Jens Lynge Larsen Peter Sonne

Jens Lynge Larsen i midten sammen med fruen og barnet Jonas taler med Peter Sonne, Flying Couch Brewing og Nørrebro Bryghus. Samme dag havde Jens været til næringsprøve. Som omtalt er han på vej til at gå kommercielt med bryggeriet Spybrew, som for kort tid siden også er blevet cvr-registreret.

Amager Bryghus 2014 amerikanerdag 3

På musiksiden blev USA-temaet klaret med 50′er rockabilly-bandet The Ragtop.

Amager Bryghus 2014 amerikanerdag 5

American Car Club Copenhagen var med til at understrege USA temaet, der også inkluderede den lokale Harley Davidson klub.

Amager Bryghus 2014 amerikanerdag 6

Der hygges på græsset ved Amager Bryghus.

Amager Bryghus 2014 amerikanerdag 2

Der kom langt flere til Amerikaner dagen end forventet, men vejret samarbejdede også i den grad. Amager Bryghus folkene fik meget travlt – og der var lange køer ind imellem for at få noget øl eller mad.

Læs mere: